Jegyzet: Ne kattintson egyetlen gombra sem, és ne végezzen semmilyen műveletet a fiók törlése közben, ez eltarthat néhányszor.
A fiók törlése azt jelenti:
Ha bármilyen minősített ptoduct-ot hoz létre, fiókja törlése után ezek a termékek többé nem lesznek a rendszerünkben
Fiókja törlése után a Wallet egyenlege többé nem lesz a rendszerünkben